Ohjeet opettajalle

Pörssikurssi on suunniteltu suoritettavaksi osana toisen asteen (myös ammattikorkeakoulu-) opintoja, ja vastaa laajuudeltaan kahta opintopistettä. Pörssikurssi on suoritettavissa yhden opetusperiodin aikana.

Opettajavetoisesti suoritettava Pörssikurssi koostuu 18 teemasta. Jokaiseen teemaan on lyhyt alustus PowerPoint -esityksenä sekä teemaa soveltavia ja syventäviä tehtäviä. Opettajille on tarjolla myös erilliset opettajanoppaat alustuksiin ja tehtäväkokonaisuuksiin liittyen. 

Pörssikurssi toteutetaan Pörssigurun opetusalustalla. Opetusalustalta on saatavissa kaikki materiaalit niin teksti- kuin videomuodossa. Tehtävien aikatauluttaminen ja palauttaminen onnistuu myös vaivattomasti Pörssigurun kautta. Opettajana voit myös helposti seurata opiskelijoiden edistymistä opetusalustalta.   

Kaikki materiaali on saatavissa oppilaitosten käyttöön maksutta. Jos olet kiinnostunut viemään Pörssikurssin omaan kouluusi, ole yhteydessä meihin laittamalla sähköpostia osoitteeseen porssilahettilaat@porssisaatio.fi.

Pörssisäätiö järjestää opettajille myös erillisiä infotilaisuuksia Pörssikurssin käyttöönottoon ja opetussisältöihin liittyen. Katso tarkemmat tiedot tulevista infotilaisuuksista täältä.