18. Sijoitussuunnitelman päivittäminen

Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Pörssikurssi alkaa lähestyä loppuaan. Olet nyt opiskellut perusteet osakesijoittamiseen liittyen ja oma osakesalkkusi sisältöineen alkaa hahmottua. Viimeisenä tehtävänäsi on kaivaa esille kurssin alussa luotu oma sijoitussuunnitelma. Tarkastele sijoitussuunnitelmaa ja vertaa sitä kurssin aikana oppimaasi. Päivitä sijoitussuunnitelma ja tallenna se itsellesi paikkaan, josta se on jatkossa helposti saatavissa. 

Osakesijoittamisen kultainen ohje liittyy suunnitelmallisuuteen. Omien sijoituspäätöksien tulisi aina perustua huolellisesti ennalta laadittuun sijoitussuunnitelmaan. Menestyvien sijoittajien salaisuus onkin hyvin laadittu sijoitussuunnitelma, jonka perusteella sijoituspäätökset tehdään niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Muista, että kerran laadittua sijoitussuunnitelmaa on hyvä tarkastella ja päivittää aika ajoin. Tarkastelua tulisi tehdä erityisesti elämän taitekohdissa, kun tulotaso tai tavoitteet muuttuvat.

Pörssisäätiö kiittää sinua Pörssikurssin suorittamisesta ja toivottaa sinulle oikein paljon menestystä omalla sijoittajapolullasi.